Sprekers


Martin Dol

Martin Dol woont in Drachten en is getrouwd met Annemarije. Samen hebben ze drie kinderen. Ruim 10 jaar geleden heeft hij samen met Martin Koornstra Vormingsschool Triple-T opgericht. Deze school voor jongeren is vier jaar later samengegaan met Stichting Royal Mission. Royal Mission heeft naast de Fulltime School onder meer een Parttime School voor volwassenen. Momenteel is Martin Hoofd Onderwijs en is hij daarmee verantwoordelijk voor de inhoud van het onderwijs van de verschillende opleidingen, onderwijstrajecten en cursussen voor Royal Mission. Verder spreekt hij veel in verschillende kerken.

 

Jarno van Dijk

Jarno van Dijk leidt samen met zijn vrouw Liesbeth Stichting Kingdom Culture Ministries met als missie het brengen van de boodschap van het Evangelie van het Koninkrijk over de hele wereld.

Hun hart brandt voor de kerk van Jezus Christus en om bij te dragen aan opwekking en reformatie binnen kerken. Dit doen Jarno en Liesbeth onder andere door te spreken in kerken en gemeenten,                      het organiseren van conferenties en toerustingsdagen / avonden en daarnaast leiden zij een parttime bijbelschool vanuit hun eigen locatie in Nijkerk. 

 

 

 

kingdomculture