Sprekers


Arie

Arie de Rover (1961) is spreker, trainer en coach op het gebied van identiteitsvragen. Daarvoor was Arie jarenlang manager en trainer in het bedrijfsleven en runde hij een retraitecentrum.

Spreker, trainer, coach

Arie de Rover was ooit een gevierd zakenman. Hij maakte zowel carrière in het bedrijfsleven als in de kerk. Een ruzie in die gemeente bracht zijn geloof aan het wankelen, totdat hij getroffen werd door een "genadeklap". Over het leven na die genadeklap schreef hij een boek: "God heeft me letterlijk de vrijheid in gemept."  

Retraitecentrum

Dit centrum is inmiddels uitgegroeid tot een opvanghuis voor getraumatiseerde vrouwen: "Safe Haven" .

Over Arie

Arie is getrouwd en heeft samen met zijn vrouw vijf kinderen.

Gert

Gert Hutten (1971) is directeur van de stichting Tot Heil des Volks in Amsterdam en parttime voorganger in de Koepelkerk. Daarvoor was Gert jarenlang fulltime voorganger in Franeker en Arnhem.

Voorganger 

Ds. Gert Hutten is voorganger geweest in Franeker. Sinds 2005 predikant is hij voorganger in Arnhem. Vanaf 2015 is hij parttime werkzaam als predikant in Arnhem. 

Stichting Tot Heil des Volks

Gert Hutten is sinds februari 2015 algemeen directeur van de Stichting Tot Heil des Volks.

In zijn preken en toespraken heeft Gert soms prachtige voorbeelden van geloof en daadkracht zoals hij dit tegenkomt bij vrijwilligers die in Amsterdam aan het werk zijn onder prostituees en drugsverslaafden.

Over Gert

Gert is getrouwd en heeft samen met zijn vrouw drie kinderen.