Programma


7 maart 2020 - Beelddrager van Gods Koninkrijk

Naar aanleiding van de interkerkelijke mannendagen in 2016 en 2018 hebben we veel positieve reacties gehad. Dit heeft ons gestimuleerd om de volgende mannendag te organiseren. De derde alweer. We borduren door op de onderwerpen van de eerdere mannendagen maar het is geen must om ze allemaal bezocht te hebben. We hopen op deze dag ook wat meer met elkaar in gesprek te gaan. Gewoon om elkaar beter te leren kennen en indien mogelijk van hart tot hart te spreken. 

Voel je van harte welkom, het wordt wederom de moeite waard!

 

De 2 sprekers die we hebben uitgenodigd zijn Martin Dol en Jarno van Dijk.

Een samengestelde band zal de samenzang begeleiden.

 

Neem zoveel mogelijk mannen mee uit je omgeving of gemeente. Er is plek voor 300 mannen! Het belooft een bijzondere dag te worden.

 

 


 

Op de eerste mannendag hebben we het gehad over “Genadeloze Genade”: Wat houdt genade in en wat mag dat betekenen voor ons en voor ons leven? Mannendag #2 ging over "Kwetsbaarheid": Durven we ons vanuit de ontdekte genade, kwetsbaar op te stellen? Mannendag #3 bouwt hier verder op voort met het thema "Beelddrager van Gods Koninkrijk". Door Jezus, als volmaakte beelddrager van God, kreeg liefde een gezicht. Willen we dat Gods liefde meer zichtbaar wordt in ons leven? In ons gezin, in de kerk, in de maatschappij, op onze werkplek? Dan mogen we de voetsporen van Jezus volgen. Vele mannen uit Lelystad en omstreken zullen op 7 maart 2020 bij elkaar komen om te leren hoe ze Gods beelddrager kunnen zijn. Leer van elkaar en ervaar de kracht van gemeenschap! Daarnaast mag je weten dat je al beelddrager van God was, nog ver voordat je er zelf iets aan kon doen (Genesis 1:26-27). Het zit al in je DNA, je bent ervoor gemaakt om te worden als Jezus. Aan de liefde die in je is zal de wereld herkennen dat je een volgeling van Jezus bent (Johannes 13:35).

 


Dagindeling

Welkom

Vanaf 8:45 bent u van harte welkom.  

 

Programma

09:30  Opening

09:50  Aanbidding blok I

10:15  Speech - Martin Dol

11:00  Bespreking in groepen I

11:30  Aanbidding blok II

11:50  Uitleg collectedoel JozuaNu.nl

12:15  Lunchpauze

13:05  Aanbidding blok III

13:30  Speech - Jarno van Dijk

14:15  Bespreken in groepen II

14:45  Aanbidding blok IV

15:00  Afsluiting

 

 

Koffie, thee en lunch 

Koffie/thee, frisdrank en een Eritrese lunch is bij de entreeprijs inbegrepen.

De lunch wordt verzorgd door de buurjongens (YFC Lelystad).

 


Locatie

De interkerkelijke mannendag wordt georganiseerd inde Lichtbron.

 

Adresgegevens:

Pauwenburg 170

8226 TA  LELYSTAD

 

Er is genoeg parkeergelegenheid bij en naast de kerk